Ние сме коректни!

Ние няма да се възползваме от Вашето затруднено положение, а ще Ви помогнем да излезете от него възможно най-бързо и евтино. Всеки получава вниманието и помощта, от които се нуждае.

Ние сме професионалисти!

Можете да доверите своя автомобил или мотоциклет на нас, защото ние знаем и можем. Качествено оборудване и подготвени специалисти са ключа към нашия успех.

Клиентите ни са доволни!

Ние не твърдим, че предлагаме най-евтината услуга на пазара! Но знаем, че когато всичко приключи и продължите по своя път, Вие ще сте благодарни и удовлетворени от нашата работа!

За нас

Пътна Помощ Варна притежава първият регистриран лиценз за дейноста си в агенция "Пътна Инфраструктура" за град Варна. Занимава се с услугата "Пътна помощ" (репатриране или превоз от точка до друга) на мотоциклети, автомобили, микробуси, джипове и товарни автомобили до 4 тона. Предлагаме и изваждане от канафки и дерета с авто кран. За повече от 15 години дейност сме постигнали много бърза реакция и отзоваване на място. Работим на конкурентни цени двадесет и четири часа. Обадете ни се и се уверете сами.